loading

Een helder plan van aanpak

ONZE AANPAK.

Kennismaking

Tijdens een kennismaking proberen wij een zo goed mogelijke Indruk te krijgen van wat uw wensen zijn, In bijna alle gevallen komen we bij onze de opdrachtgever thuis, zodat u niet de deur uit hoeft. Zelfs ’s avonds en in het weekeind. We laten u kennis maken met materialen, en voorbeelden van onze projecten. Wij nemen alle tijd voor u zodat we zeker weten dat u goed van dienst kunnen zijn.

Visualisatie

Vanuit uw wensen, onze ideeën en de geboden mogelijkheden gaan we aan de slag met een visualisatie van uw project. Dit gebeurt nog dikwijls met potlood en papier, maar wordt uiteindelijk verwerkt in een volledige 3d animatie. Deze delen wij uiteraard met u en in het geval dit gewenst is, worden aanpassingen gedaan in het ontwerp.

Realisatie

Zodra het ontwerp uw akkoord verdient, wordt overgegaan tot realisatie. Afspraken worden gemaakt indien van toepassing met Aannemers, installateurs en of andere betreffende partijen. In onze werkplaats wordt uw project vervaardigt. Indien gewenst is er de mogelijkheid om tijdens de productie van uw project de vorderingen te komen bekijken.

Zodra het product gereed is, wordt het bij u op de gewenste locatie geleverd en geïnstalleerd al dan niet in samenwerking met de andere partijen. Het project is afgerond als het gewenste resultaat is behaald.